Meiltä saat osaavaa ja henkilökohtaista palvelua yrityksesi tietotekniikkaan ja digitaaliseen markkinointiin liittyvissä asioissa.

Trendikkäät ja nykyaikaiset nettisivut

Käyntikortti

Jokaisella yrityksellä tulisi olla omat nettisivut, josta löytyvät vähintäänkin yrityksen perustiedot ja yhteystiedot. Nettisivuilla luodaan yrityksen imagoa nykypäivän markkinoille ja annetaan potentiaalisille asiakkaille mahdollisuus löytää yrityksenne ja ottaa teihin yhteyttä. Palveluja, tuotteita ja tietoa haetaan todella paljon hakukoneista, joten anna yrityksellesi mahdollisuus kilpailla näillä markkinoilla.

Vaivaton

Toteutamme helppokäyttöisiä WordPress-nettisivuja, joita voi päivittää helposti meidän kautta tai halutessaan myös itse. Mikäli nettisivut jo löytyvät, niin olisiko aika kilpailuttaa vuosittaiset kustannukset tai uudistaa sivuston ulkoasua modernimmaksi?

Responsiivinen

Responsiivisuus on nykyään velvoite, sillä nettisivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Responsiivisuus tarkoittaa nettisivujen skaalautumista tietokoneesta tablettiin kuin myös kännykkään helposti katseltavaksi.

Ilmainen nettisivu kartoitus

Varmista yrityksen markkinapaikka verkottuneessa maailmassa

[01] Kartoitus

Nettisivujen kartoitus.

[02] Kehittäminen

Ehdotukset sivujen päivittämiseen tai uusien luomiseen.

[03] Tarjous

Tarjous sivuista ja vuosikustannuksista.

työasemat ja oheislaitteet
formatointi ja asennukset
Työpöydän tuki
varmuuskopiointi ratkaisut
verkkoturvallisuus
palvelintuki
puhelinratkaisut
pilvipalvelut
virtualisointi
roskapostisuojaus

Usein kysytyt kysymykset

Tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisut

Toimitamme asiakkaillemme palomuuri- ja verkkoratkaisuja, jotka ovat keskitetyssä hallinnassa/valvonnassa.  Meiltä saatte myös useamman toimipisteen verkon vpn toteutuksella.

Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme WiFi verkkoja, jotka ovat helposti hallittavissa ja valvottavissa. Kauttamme saatte myös tietoturvalliset vierasverkot asiakkaidenne käyttöön.

Olemme operaattoreista riippumaton toimija, joten kilpailutamme teille varmasti hyvät liittymät ja toimivat palvelut.

Yhteistyössä

Trafecom

Tietoliikenne- ja puheratkaisut

IT-PALVELUT

Aurinkosähkö

COPYRIGHT © 2021 | ORIPÄÄN KONEASEMA OY - ALL RIGHTS RESERVED

Oripään Koneasema Oy