IT-palvelut

Meiltä saat osaavaa ja henkilökohtaista palvelua yrityksesi tietotekniikkaan ja digitaaliseen markkinointiin liittyvissä asioissa

Ilmainen nettisivu kartoitus

Varmista yrityksen markkinapaikka verkottuneessa maailmassa

Sisältää

[01] Kartoitus

Nettisivujen kartoitus.

[02] Kehittäminen

Ehdotukset sivujen päivittämiseen tai uusien luomiseen.

[03] Tarjous

Tarjous sivuista ja vuosikustannuksista.

Trendikkäät ja nykyaikaiset nettisivut

Käyntikortti

Jokaisella yrityksellä tulisi olla omat nettisivut, josta löytyvät vähintäänkin yrityksen perustiedot ja yhteystiedot. Nettisivuilla luodaan yrityksen imagoa nykypäivän markkinoille ja annetaan potentiaalisille asiakkaille mahdollisuus löytää yrityksenne ja ottaa teihin yhteyttä. Palveluja, tuotteita ja tietoa haetaan todella paljon hakukoneista, joten anna yrityksellesi mahdollisuus kilpailla näillä markkinoilla.

Vaivaton

Toteutamme helppokäyttöisiä WordPress-nettisivuja, joita voi päivittää helposti meidän kautta tai halutessaan myös itse. Mikäli nettisivut jo löytyvät, niin olisiko aika kilpailuttaa vuosittaiset kustannukset tai uudistaa sivuston ulkoasua modernimmaksi?

Responsiivinen

Responsiivisuus on nykyään velvoite, sillä nettisivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Responsiivisuus tarkoittaa nettisivujen skaalautumista tietokoneesta tablettiin kuin myös kännykkään helposti katseltavaksi.

Tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisut

Toimitamme asiakkaillemme palomuuri- ja verkkoratkaisuja, jotka ovat keskitetyssä hallinnassa/valvonnassa.  Meiltä saatte myös useamman toimipisteen verkon vpn toteutuksella.

Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme WiFi verkkoja, jotka ovat helposti hallittavissa ja valvottavissa. Kauttamme saatte myös tietoturvalliset vierasverkot asiakkaidenne käyttöön.

Olemme operaattoreista riippumaton toimija, joten kilpailutamme teille varmasti hyvät liittymät ja toimivat palvelut.

Yhteistyössä

Trafecom

Tietoliikenne- ja puheratkaisut

työasemat ja oheislaitteet
formatointi ja asennukset
Työpöydän tuki
varmuuskopiointi ratkaisut
verkkoturvallisuus
palvelintuki
puhelinratkaisut
pilvipalvelut
virtualisointi
roskapostisuojaus

Pienillä yrityksillä on yleisesti hyvin vähän resursseja käytettävissä markkinointiin. Digitaalinen markkinointi tarjoaa kustannustehokaan markkinointikanavan, jonka tulokset ovat helposti seurattavissa.

Digitaalinen markkinointi mahdollistaa suoran kommunikaatiopolun yrityksen ja kuluttajan välillä. Lisää brändi tietoisuutta, tavoittaa kohde-asiakkaasi parhaiten ja parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla tavoitat ne kuluttajat, jotka etsivät verkosta yritykseesi liittyvää sisältöä ja aiheita.

Tämä riippuu siitä, minkä tyyppiset nettisivut haluat esim. nettisivujen laajuus, monimutkaisuus ja kuinka paljon haluat hallita sivuja itse. Teen tarjoukseni nettisivuista aina yrityksen koon ja nettisivujen laajuuden tarpeellisuuden huomioon ottaen.

Nettisivujen hinnat alkaen 499,00 euroa (+alv)Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen nettisivu kartoitus niin saamme selville hinta arvion juuri teidän nettisivuillenne.

Olemme yhteydessä asiakkaisiin kahdella eri tavalla julkaisun jälkeen:

TUKI pitää nettisivut ajan tasalla, varmuuskopioituna, turvallisena ja nopeana. Autamme myös nettisivujen reaktiivisissa parannuksissa, kuten uusien aloitussivujen rakentamisessa tai uusien ominaisuuksien lisäämisessä.

KASVU on ennakoiva lähestymistapa nettisivujen jatkuvaan parantamiseen. Keskitymme näkyvyyteen hakupalstoilla ja mahdolliseen kohdennettuun google mainontaan. Voimme myös luoda uusia lisäominaisuuksia sivuille kuten verkkokaupan.

Kuka?

Intohimoni kehittää nettisivuja alkoi jo ammattikoulussa vuonna 2007 ja viime vuosina olenkin alkanut keskittymään enemmän tähän intohimooni luomalla hyvin rakennettuja ja interaktiivisia nettisivuja. Kun en ole kiinnitettynä näppäimistöön, minut löytää useimmiten urheilemasta tai ulkomailta.

Valmistuin tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulusta syksyllä 2014. Työkokemusta vuosien varrella on karttunut niin maataloustyöntekijän, markkinointispesialistin, taloushallinnon asiantuntijan, myynnin ammattilaisen kuin pankin yrityspalveluneuvojan rooleista.  

Failure is the condiment
that gives success its flavor.”
– Truman 
Capote  

mitä asiakkaat sanovat

"Hyvää jälkeä..."
Sami Salminen
Oripään Sähkö Ky
"Hyvää jälkeä..."
Sami Salminen
Oripään Sähkö Ky

IT-PALVELUT

  • Antti Lankinen
  • +358 50 403 8004
  • antti@oripaankoneasema.fi

Aurinkosähkö

  • Tarmo Lankinen
  • +358 50 078 2636
  • tarmo@lankisentila.fi

COPYRIGHT © 2020 | ORIPÄÄN KONEASEMA OY - ALL RIGHTS RESERVED