Meiltä saat osaavaa ja henkilökohtaista palvelua yrityksesi tietotekniikkaan ja digitaaliseen markkinointiin liittyvissä asioissa.

Trendikkäät ja nykyaikaiset nettisivut

Käyntikortti

Jokaisella yrityksellä tulisi olla omat nettisivut, josta löytyvät vähintäänkin yrityksen perustiedot ja yhteystiedot. Nettisivuilla luodaan yrityksen imagoa nykypäivän markkinoille ja annetaan potentiaalisille asiakkaille mahdollisuus löytää yrityksenne ja ottaa teihin yhteyttä. Palveluja, tuotteita ja tietoa haetaan todella paljon hakukoneista, joten anna yrityksellesi mahdollisuus kilpailla näillä markkinoilla.

Vaivaton

Toteutamme helppokäyttöisiä WordPress-nettisivuja, joita voi päivittää helposti meidän kautta tai halutessaan myös itse. Mikäli nettisivut jo löytyvät, niin olisiko aika kilpailuttaa vuosittaiset kustannukset tai uudistaa sivuston ulkoasua modernimmaksi?

Responsiivinen

Responsiivisuus on nykyään velvoite, sillä nettisivuja selataan yhä useammin mobiililaitteilla. Responsiivisuus tarkoittaa nettisivujen skaalautumista tietokoneesta tablettiin kuin myös kännykkään helposti katseltavaksi.

Ilmainen nettisivu kartoitus

Varmista yrityksen markkinapaikka verkottuneessa maailmassa

[01] Kartoitus

Nettisivujen kartoitus.

[02] Kehittäminen

Ehdotukset sivujen päivittämiseen tai uusien luomiseen.

[03] Tarjous

Tarjous sivuista ja vuosikustannuksista.

työasemat ja oheislaitteet
formatointi ja asennukset
Työpöydän tuki
varmuuskopiointi ratkaisut
verkkoturvallisuus
palvelintuki
puhelinratkaisut
pilvipalvelut
virtualisointi
roskapostisuojaus

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus:

Pienillä yrityksillä on yleisesti hyvin vähän resursseja käytettävissä markkinointiin. Digitaalinen markkinointi tarjoaa kustannustehokaan markkinointikanavan, jonka tulokset ovat helposti seurattavissa. Digitaalinen markkinointi mahdollistaa suoran kommunikaatiopolun yrityksen ja kuluttajan välillä. Lisää brändi tietoisuutta, tavoittaa kohde-asiakkaasi parhaiten ja parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla tavoitat ne kuluttajat, jotka etsivät verkosta yritykseesi liittyvää sisältöä ja aiheita.

Vastaus:

Teen tarjouksen aina huomioon ottaen kaksi seikkaa:

  1. Infrastruktuuri – tämä tarkoittaa kaikkia taustalla olevia asioita, jotka ylläpitävät verkkosivustoa turvallisesti.
  2. Suunnittelu ja toiminnallisuus – tämä on kaikki sisältö, jota kävijät käyttävät, kuten sivustosi ulkoasu ja sen toiminnallisuus.

Lähtökohtaisesti asiat, jotka määrittävät nettisivujen rakentamisen hinnan ovat sivuston koko ja monimutkaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että 3- sivuinen tietosivusto, jossa on vakio räätälöinti maksaa vähemmän kuin erittäin räätälöity 10- sivuinen sivusto.

Meidän nettisivujen hinnat alkaen 600,00 euroa (+alv).

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen nettisivu kartoitus niin saamme selville hinta arvion juuri teidän nettisivuillenne.

Olemme yhteydessä asiakkaisiin kahdella eri tavalla julkaisun jälkeen:

TUKI pitää nettisivut ajan tasalla, varmuuskopioituna, turvallisena ja nopeana. Autamme myös nettisivujen reaktiivisissa parannuksissa, kuten uusien aloitussivujen rakentamisessa tai uusien ominaisuuksien lisäämisessä.

KASVU on ennakoiva lähestymistapa nettisivujen jatkuvaan parantamiseen. Keskitymme näkyvyyteen hakupalstoilla ja mahdolliseen kohdennettuun google mainontaan. Voimme myös luoda uusia lisäominaisuuksia sivuille kuten verkkokaupan.

Tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisut

Toimitamme asiakkaillemme palomuuri- ja verkkoratkaisuja, jotka ovat keskitetyssä hallinnassa/valvonnassa.  Meiltä saatte myös useamman toimipisteen verkon vpn toteutuksella.

Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme WiFi verkkoja, jotka ovat helposti hallittavissa ja valvottavissa. Kauttamme saatte myös tietoturvalliset vierasverkot asiakkaidenne käyttöön.

Olemme operaattoreista riippumaton toimija, joten kilpailutamme teille varmasti hyvät liittymät ja toimivat palvelut.

Yhteistyössä

Trafecom

Tietoliikenne- ja puheratkaisut

IT-PALVELUT

  • Antti Lankinen
  • +358 50 403 8004
  • antti@oripaankoneasema.fi

Aurinkosähkö

  • Tarmo Lankinen
  • +358 50 078 2636
  • tarmo@lankisentila.fi

COPYRIGHT © 2021 | ORIPÄÄN KONEASEMA OY - ALL RIGHTS RESERVED

Oripään Koneasema Oy